onsdag 30 maj 2012

Först nu inser jag hur mycket jag hunnit medPrecis som jag lovat min handledare i det här projektet så hann jag färdig med broderiet idag. Efter att vi sedan provat att stifta fast broderiet, så kom vi fram till att en våtspänning var onödig, så där sparade jag in en hel del tid, som kunde ägnas åt monteringen i stället. Den hann jag förövrigt längre med än jag först vågat hoppas på, vilket självklart var oerhört lugnande för min skull. Hittills så håller tidsplanen, i alla fall om jag hinner färdigt i morgon.

Baksidan var helt okej.

Det är egentligen inte förren nu som jag fattat hur mycket jag egentligen har hunnit med den senaste en och en halva vecka som gått sedan jag började broderiet, och i ärlighetens namn blev jag lite matt när jag insåg att jag faktiskt gjorde det. Jag törs inte riktigt säga vad jag tycker än, jag har varit lite missnöjd hela tiden. Men jag har bestämt mig för att bli klar med monteringen innan jag ger ett utlåtande om resultatet.

MDF-skivan klädd med lakansväv.

Broderiet stiftas fast.

Efter häftpistolen.

1 kommentar:

  1. gaaaaahhh det är ju superfint,,och kolla baksidan bara den!!!!

    meeeeeeeen du ju aldrig nöjd det liksom hör ihop med dig...det är din profil och du håller alltid tidplanerna....du är känd för det även på HV ;-))

    kan du koppla av litet snart? ;-)

    SvaraRadera