måndag 14 mars 2011

Ska man våga ha på sig den här i morgon?


Skrytsärken är färdig! Häromdagen trodde jag aldrig att det någonsin skulle hända, men här är den, över två år har det tagit. Det här UFOt har lärt mig att aldrig lägga undan ett sömnadsprojekt, vilket jag troligtvis kommer att göra igen bara för att jag kommer att ha glömt ALLT jag lärde mig av det här projektet tills nästa gång som jag ska sy något. Det enda jag är lite missnöjd med är att kilarna ger ett lite konstigt intryck, eftersom jag har gjort dem lite för breda antagligast. Om jag verkligen ville ha den vidden borde jag gjort fyra kilar och satt en mitt fram och en mitt bak.
Annars är jag faktiskt inte på skolan denna vecka, i stället har jag praktik hos en av mina formlärare, Susanne Henriques, som har en egen ateljé där hon väver bildvävar. Hittills har jag lärt mig jättemycket, fast det bara är första dagen. Jag ser redan fram emot i morgon.

5 kommentarer:

 1. Men oj vilken envishet och tålamod....att ta tag i något som ligger där och gastar till ens dåliga samvete är inte min starka sida i varje fall. Jag är som strutsen - sticker huvudet i annat handarbete.

  Det var starkt av dig att göra den där klar. Jag tycker den ser snygg ut - har allt klickat på bilden och då blir den större......lyckliga du som får vara en hantverkspraktikant!

  SvaraRadera
 2. Ja nog tycker jag du ska använda den imorgon och vara stolt över den!

  Vad blir nästa steg, lite broderier på kanterna kanske?

  SvaraRadera
 3. Pysselfarmor: Jag är tvungen att göra något åt min trångboddhet, och det här är huvudåtgärden. Sen är det en obeskrivlig tillfredställelse att slutföra något.
  Lillemor: Inga broderier denna gång, har du inte hört talas om min obotliga sjukdom horror vacui?

  SvaraRadera
 4. Du är så duktig! Jag orkar inte ens brodera färdigt små tavlor och då det gått för lång tid så gömmer jag det långt in i garderoben ;D Kram från kusin

  SvaraRadera
 5. Åh den är så fin!
  Jag skulle också vilja sy en sån, även om jag inte har något skryt-tyg att sy av.. Mönster?

  /Malin

  SvaraRadera