onsdag 16 mars 2011

Ännu ett UFO till eliminering

Så var då äntligen skrytsärken färdig, och det enda jag behöver nu är någon vänlig själ som kan fotografera mig i härligheten.


Men det innebär också att jag kan ta tag i ett nytt UFO, något som blivit liggandes och bortglömt (fast helst inte i över två år), och när jag letade i mina UFO-påsar hittade jag ett projekt jag helt glömt bort att nämna i bloggen. Vi har nämligen haft vitbroderi på skolan, och jag genomgick en krokig process bara genom att komma fram till vad jag ville göra. Först var det en burk med broderi på locket, en idé jag slaktade innan första konstsömnadslektionen i ämnet vitbroderi. Sen var det en rundskuren underkjol med en broderad fåll, som jag sedan ångrade på provlappsstadiet efter att jag kände att jag stressat fram idén.


Istället blir det en rundskuren underkjol med broderade detaljer. En utdragssöm har jag hunnit göra på linningen, och troligtvis blir det någon mer utdragssöm på linningen eftersom jag fått en lila fläck på den som jag vill dölja. Sen hade jag temat "Snöflingor och såpbubblor", ett tema som följt mig hela tiden under resans gång, det enda jag troget har hållit fast vid. Vi får väll se vart det slutar.
Annars har min praktik hos min formlärare Susanne Henriques fått mig kär i ännu en textil företeelse, fri bildväv. Hur ska jag någonsin kunna välja?

1 kommentar:

  1. Du gör lite' åt a' annars projekt du ;-)
    mycket roligt!

    SvaraRadera