torsdag 3 mars 2011

Sittpuffens återkomst


Ännu en UFO-attack, och av ett superdupermega - UFO denna gång. Givetvis är det min sittpuff som jag vävde under trasprojektet i höstas, som ännu orsakar mig lite bekymmer. Dels är den inte helt fylld, stängningsanordningen vet jag inte om jag ska ha kvar, och det största problemet: Vart ska jag ha den? Det är en hel möbel jag uppenbarligen tillverkat, och det bästa vore om den fick ett hem tills jag själv kan ta hand om den, dvs tills jag bor fast. Jag tror min sittpuff går under samma kategori som min nymfparakit just nu, möbler och husdjur ska man inte skaffa förren man bor fast någonstans. Fast vad gör man då åt inspirationen, om den går ut på att göra en möbel i textilt material?

3 kommentarer:

 1. Kommer jag ihåg rätt nu tro. Tyckte mig när jag "for runt" på din blogg igår som ett jehu att jag såg denna med en person nerkrupen däri...rätt sett? Förresten var det du?

  SvaraRadera
 2. Tänkte på dig när jag hittade detta

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AcJzEC_BWZ0

  SvaraRadera
 3. Det stämmer, jag satt nerkrupen i den här på en av bilderna. Jag, min lärare och några klasskamrater spånade fram nya idéer kring min trasväv, men det slutar nog med ursprundsidén om en sittpuff.
  Tack för länken!

  SvaraRadera