onsdag 2 mars 2011

Fritidsaktiviteter för en hantverkare

Ofta tycker jag om att sitta för mig själv med mina handarbeten, hemma i min soffa på min hemgarvade fårfäll i mitt alldeles egna kreativa kaos. Men för två och ett halvt år sedan insåg jag att det är ganska nyttigt att komma ut i offentligheten med sitt handarbete, när jag för första gången besökte ett stickkafé. Och sen jag flyttade till Stockholm, har jag haft turen att hitta ett sådant på Nordiska muséet, på onsdagkvällar en gång i månaden.
Precis som de flesta gånger som jag besökt olika stickkaféer, så hade den här dagen ett tema, bytesdag, och själv hade jag inget att byta bort. Däremot fick jag två finfina svenskullgarnshärvor ändå, som jag redan börjat fundera ut lämpliga projekt till.


Stickningen jag för tillfället håller på med ingår i min garndiet, av ett mörklila kamgarn med silke stickar jag en scarf.Om jag behåller den själv eller inte vet jag inte ännu, syftet med detta garndietsprojekt är att jag vill lära mig spetsstickning.

1 kommentar:

  1. Ah så skoj att vi setts flera gånger utan att känna till "varandra" ändå. Och du på den där bilden kan jag absolut inte se att det är du...

    snyggt garn du fick ;-)
    ska bli spännande att se vad du räknat ut av det.

    SvaraRadera