söndag 23 maj 2010

Stockholm

Jag kom egentligen hem i torsdags kväll, men mina skinn har tagit all min tid. Sånt man får räkna med när man bestämmer sig för att dra till storstan i slutet av terminen.
Intervjun på HV gick skitdåligt, rent ut sagt. Jag var så nervös att jag bara svamlade bort allt, så istället har jag börjat fundera på om jag ska söka nästa år och kanske finslipa mitt uttryck tills dess.
Stockholmsresan innehöll även lite trevligheter också. På onsdagen, före och efter intervjun, gick jag på muséer, en liten last jag her bredvid textil och skinn. På förmiddagen var jag på Etnografiska muséet, bland annat för att se Lotta Rahmes lilla tillfälliga utställning om arktisk skinnberedning. Men jag hittade annat intressant om skinn också, jag lär nog ta mig dit fler gånger. På eftermiddagen hängde jag på Nordiska muséet, där jag tittade på fina saker i textil.
I torsdags skulle jag åka hem till Sveg, men tåget gick först på eftermiddagen, vilket gav mig tillfälle att besöka 2 av Stockholms 18 (enligt eniro.se) alla garnaffärer, plus lite andra ställen också. Jag köpte med mig 1,2 kg garn hem, sammanlagt två nya projekt i form av swagger och sjal eller tröja.
Jag hoppas det blir fler resor kanske med Börjes sällskap, och givetvis vill jag gärna träffa min kära morfar och hans fru igen.

1 kommentar:

  1. håller ändå tummarna för att de på hv förstod hur bra du är. Men jag gillar verkligen din fighting spirit. Går det inte i år så får du komma igen nästa år! JAA på dom bara! Kramar från Vännäsby
    Åsa

    SvaraRadera